بیا گم شویم

ساخت وبلاگ

        

بیا گم شویم

          هفته ی پیش با خواندن مقاله ای در باره ی ویتگنشتاین در فصلنامه ی ترجمان، از تری ایگلتون، که قبلا کتاب "معنای زندگی" اش را خوانده بودم، تصمیم گرفتم سه کتاب در حوزه ی ویتگنشتاین شناسی را مورد مطالعه قرار دهم. اول کتاب "زیباشناسی ویتگنشتاین" اثر مرتضی عابدینی فرد که گویا پایان نامه ی ارشد ایشان زیر نظر دکتر سروش دباغ بوده، را خواندم و پس از آن "ویتگنشتاین راهنمایی برای سرگشتگان" مارک آدیس با ترجمه ی همایون کاکا سلطانی را به مطالعه گرفتم و این هفته هم دارم کتاب "معماری زبان و ذهن در فلسفه ویتگنشتاین" از آنتونی کِنی با برگردان محمدرضا اسمخانی می خوانم تا شاید اندکی با این فیلسوف بزرگ آشنا شوم. با این نگاه که برای شناخت یک شخصیت باید از کتابهای ساده شروع کرد و بعد متوسط را خواند و پس از آن کتاب سخت تر. در ضمن کتاب رمان "بیا گم شویم" ادی السید با ترجمه ی خوب زهرا طراوتی هم در دست مطالعه دارم.

     اما امروز بعد از ظهر هم سری به کتابفروشی زده و شش کتاب را خریداری کردم که عبارتند از:

1-معجون عشق گفت و گوی یوسف علیخانی با چهارده تن از رمان نویسان داخلی است که ماجرای نوشتن و چاپ کتاب شان را به بحث نشسته اند. البته این کتاب در سال 1388 به چاپ رسیده است.

2-آدمی دیگر اثر اکهارت تُلی که ترجمه ی دیگری از قدرت حال که توسط سیامک عاقلی صورت گرفته است. نویسنده که در 29سالگی مقطع دکتری در دانشگاه کمبریج می گذرانده دچار افسردگی شدید شده و تحصیل را رها و از لندن به ونکوور کانادا مهاجرت می کند. و این کتاب را در آنجا نوشته است.

3-شهر جانوران از ایزابل آلنده با ترجمه ی اسدالله امرایی داستان نوجوانی است به نام آلکساندر کولد که نزد مادر بزرگش زندگی می کند. او که نویسنده است؛ برای تحقیق پیرامون جانوران عظیم الجثه به آمریکای جنوبی می رود و در این سفر نوه اش او را همراهی می کند.

4-داعش، خشونت شرقی و نقد فاشیستی اثر بختیار علی نویسنده ی عراقی و صاحب رمان "آخرین خیار دنیا" با ترجمه ی سردار محمدی که مساله ی روز جهان اسلام است.

5-در باره ی سینما نوشته ی گابریل گارسیا مارکز با ترجمه ی بهمن فرزانه که به معرفی ده ها فیلم در دو سال 1954 و 1955 می پردازد.

6-شکسپیراثر جرمین گریر با برگردان عبدالله کوثری پیرامون شخصیت شهیر شکسپیر داستانسرا و نمایش نویس بزرگ انگلیسی قرن شانزده میلادی که تاکنون زنده و مورد ارزیابی قرار می گیرد.

     با نوشتن مقاله ی "رمان خوانی" گویا رمان خوانی خودم هم گل کرده و ذهنم متوجه این کتاب ها شده است. البته همواره در کنار رمان به خواندن کتب دیگر می پردازم.

+ نوشته شده توسط عباس فضلی در یکشنبه شانزدهم مهر ۱۳۹۶ و ساعت 19:30 |
تب فلسفی...
ما را در سایت تب فلسفی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tabefalsafia بازدید : 194 تاريخ : پنجشنبه 20 مهر 1396 ساعت: 9:35